Centru NORA

Detineti un service auto si doriti sa achizitionati piese originale la preturi avantajoase? Nimic mai simplu! Apelati la Centrul NORA din cadrul IVAS Galati, unde va oferim sistem de vanzare de piese si accesorii originale pentru marcile Volkswagen, Škoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale.
NORA

Cine suntem noi ?

Cu peste 12 ani de experienta in domeniul auto ca service autorizat Volkswagen si Skoda putem afirma ca IVAS stie care sunt nevoile dumneavoastra.

 

Ce va oferim ?

Pe langa experienta pe care o avem de ambele parti ale “baricadei” atat ca service cat si ca distribuitor, importator si vanzator direct de piese auto avem ocazia sa va propunem sa benefiati si dumneavoastra de un parterneriat cu unul din cei mai mari jucatori din piata auto: PORSCHE ROMANIA .

Ca partener certificat de PORSCHE ROMANIA avem acces la cele mai bune preturi pentru piesele si accesoriile originale pentru marcile Volkswagen si Skoda, cea mai larga gama de piese disponibile si cel mai redus timp de livrare si de un sistem logistic la standarde germane.

 

Ce inseamna NORA?

Nicht Organisationsgebundener, Rabattbegünstigter Abnehmer – chiar denumirea sistemului reprezinta esenta sistemului, anume “Cumparatori care nu fac parte din retea, dar beneficiaza de rabat”

 

NORA este un sistem de vanzare nou-aparut  pe piata din Romania si este o caracteristica speciala a grupului Porsche care se adreseaza clientilor comerciali care nu sunt membri ai organizatiei de vanzari Volkswagen si Skoda si beneficieaza de conditii speciale de achizitie.

 

Ce va ofera partenariatul NORA ?

        PRETURI COMPETITIVE si discounturi fata de preturile de lista.
        GAMA EXTINSA de piese si accesorii originale, inclusiv piese de schimb pentru vehiculele mai vechi ( sistemul de piese economice) ce beneficiaza de garantie de 24 de luni (fara limita de km). Oferta  include un numar de peste 10.000 de pozitii diferite, parti de motor, kituri transmisii/ambreiaj, punti/sisteme de franare/sisteme de directie, lichide speciale, sisteme si cablaje electrice.
        LIVRARE RAPIDA - Livrarea pentru comenzile de stoc se face zilnic, iar pentru comenzile din stocul extern la 1-2 zile.  
        INFRASTRUCTURA / LOGISTICA -  Aveti parte de serviciile unui consilier dedicat sistemului de vanzari NORA, ajutor competent, rapid şi consultanta personalizata si completa, cu competenta VAG ( suport tehnic, sprijin la diagnoza programe de identificari coduri, programari chei, radio, asistenta remorcare, masina de curtoazie etc).

Discounturi considerabile acordate clientilor NORA dedicati marcilor Skoda si Volkswagen.
 In plus, aveti acces la un sistem online ce va permite  identificarea rapida a pieselor si va ofera transparenta totala privind discounturile primite. Va oferim deasemenea si programul de identificare piese ETOS/PARTSLINK la un pret special.