STIRI WELTAUTO
17.12.2018

BINE FĂCUTĂ, ATENT RULATĂ, IMPECABIL PĂSTRATĂ

Ce-i bun te ține până te plictisești, ba și mai mult de-atât! Până când treci la una din noua generație...
Octavia 2

Așa a ajuns să se despartă unicul proprietar al acestei impecabile ŠKODA OCTAVIA 2 pre-facelift de bejul său fără pată. Pentru a-și lua una nouă, tot... bej.

Și cai ceva mai mulți. Așa a ajuns la noi acest indestructibil 1.9 TDI cod BXE, care, în ciuda, aproape sfertului de milion, funcționează cum nu te-ai aștepta la benzinare de aceeași vârstă și distanță parcursă.

Fiindcă unii au impresia că, sub huse, proprietarii grijulii ascund murdăria, le-am scos pentru a se observa prospețimea pedantă a habitaclului asortat. Dar nu putem totuși reda în fotografii funcționarea ireproșabilă a Climatronicului dual zone cu distribuție și pe spate, a sistemului complexe de siguranță ESP ce include ABS, ASR, EDS, EBV, HBA și DSR, sau a servodirecției complet electrice, un lux de avangardă în 2008, când a fost fabricată mașina.

Standarde de confort si siguranta aproape la zi

Nu lipsesc nici dotările extrem de utile într-o țară cu un mediu rutier dificil, cum ar fi pachetul de drumuri grele, proiectoarele de ceață, dar și alarma cu monitorizare de habitaclu, airbagurile laterale suplimentare sau deblocarea automată cu aprinderea avariilor în caz de accident.
Oricum, confortul este în largul său - Tempomat, capac de rezervor și capotă portbagaj cu deblocare eletrică, cotieră față cu Jumbo Box refrigerată, la fel ca torpedoul, ogșinzi electrice și încălzite. 

Campioană la consumuri - în special în exterior (datorită ultimelor două trepte subunitare ale cutiei) - această Octavia este un vehicul de vacanțe și drumuri lungi ideal, fără a atenta la buzunare nici în interior. O mașină încăpătoare pentru pasageri, aproape cât limuzinele din clasa medie, dar cu o sarcină utilă (685 kg) mult peste acestea. Ca să nu mai vorbim despre portbagajul cel puțin generos, de 560 l.

Pentru cât mai multe detalii, puteți accesa acest link https://bit.ly/2UPrhac
sau ne puteți contacta colegii de la IVAS Weltauto la 0734.303.485 sau 0728.121.036, oricând de luni până vineri. între 9 și 17, pentru a stabili o vizionare sau chiar o ședință de test drive.