STIRI DE LA SKODA
20.02.2019

Bateriile originale

Complet încărcată și cu energie de rezervă!
baterii

Știați că?

 

Bateria de acumulatori este principala sursă de energie la pornirea motorului și este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp  ce conduceți?

În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore, și tot mai multe sisteme destinate confortului și controlului depind de rețeaua de alimentare cu energie electrică a autovehiculului?

La temperaturi reduse, performanța bateriei de acumulatori scade semnificativ? 

Cu precădere în călătoriile pe distanțe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator?

Din cauza căldurii intense și a timpilor de staționare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcționare?

Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile? Fabricantul recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani.

Bateriile originale.....
..... Furnizează în mod constant energia necesară motorului și altor sisteme electrice, chiar și în condiții climatice extreme.

..... Oferă garanția pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 grade Celsius și sunt fiabile chiar și în timpul verilor foarte calde, grație consumului minim de apă.

..... nu necesită deloc întreținere

..... au o rată scazută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcționare

..... dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire.

..... sunt, în mod regulat, în fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente, recent, într-un test fiind declarat câștigător modelul 12 V 72 Ah.

..... impun noi standarde în materie de durată de funcționare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile de acumulatori originale oferă un raport calitate / preț excelent.