Simply Clever

Odoo image and text block

ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme.

Elementele designului cristalin sunt reflectate în cele mai mici detalii, atât la exteriorul, cât și în interiorul modelului KODIAQ, făcând din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA și-a sărbătorit premiera mondială pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Experiența ŠKODA KODIAQ

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevărat all-rounder. Acesta oferă cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este opționalul pentru un al treilea rând de scaune. ŠKODA KODIAQ reprezintă toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici "Simply Clever". 

Interior robust și puternic

Fotografiile subliniază faptul că ŠKODA și-a pus în aplicare linia de design modernă, clară și expresivă în interiorul noului SUV. În același timp, imaginile evidențiază standardele ridicate și fără compromisuri ale brand-ului în ceea ce privește funcționalitatea și calitatea materialelor.


 
 

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniază standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplică în privinţa fabricației.

Funcționalitate și atractivitate

Exteriorul cu liniile tridimensionale oferă noului SUV o prezență inconfundabilă pe drum. Interiorul este, de asemenea, caracterizat prin linii clare și impresionează prin spațiul generos, alături de un aspect elegant.

 Să jucăm un joc

Numele contează. De aceea avem mare grijă atunci când alegem numele noilor noastre modele - ca și în cazul noii ŠKODA KODIAQ.

De asemenea, înțelegem importanța cunoașterii numelor tuturor lucrurilor, mai ales cele din natură.

Dacă nu continuam să apreciem natura înconjurătoare, ne vom confrunta cu o deconectare totală de la ceea ce contează cu adevărat.

Știi sa faci diferența dintre o frunză de fag și una de stejar? Urmărește clipul video de mai jos și află:

 
 

Un oraș din Alaska și-a modificat numele pentru a anunța noul SUV ŠKODA

Cum ai reacționa dacă un producător de autoturisme de pe un alt continent ar veni în orașul tău și ar propune schimbarea numelui acestuia? Surprins? Amuzat?

Sau, poate, încântat de faptul că, în cele din urmă, orașul tău natal obține o recunoaștere pe plan mondial?

 
 
 


Date și prețuri